Voetbalschool Panna   

   

 Over ons

Wie zijn wij

Voetbalschool Panna is door mij, Peter Reimert, in 2017 opgericht. Ik ben zelf al vele jaren actief op verschillende vlakken binnen S.V. Heeten. Op mijn 16e ben ik begonnen met training geven en heb daarna de hele jeugdafdeling doorlopen als trainer. Tevens ben ik nog een aantal jaren trainer geweest bij de de senioren. Op dit moment ben ik binnen S.V. Heeten actief als opleidingscoördinator voor de jeugdelftallen (JO-09, JO-11 en JO-13) waarbij ik de trainers ondersteun.


Ik ben op het idee gekomen om een voetbalschool te beginnen, omdat ik vind dat er bij de jeugd vaak te weinig op techniek wordt getraind. Ik denk dat de trainingen die wij aanbieden een mooie aanvulling is op de trainingen die de kinderen krijgen bij de club.  Daarnaast is voetbal mijn Passie en vind ik het leuk om jonge spelers het een en ander bij te leren. 

Peter en Rene Meulensteen

Met een groep enthousiaste, jonge trainers willen we de kinderen dan ook helpen om hun techniek stap voor stap te verbeteren door middel van het aanbieden van verschillende trainingsmodules. 


Visie 

"Het ontwikkelen van techniek en balgevoel bij jeugdspelers"

In de hedendaagse tijd zien we dat de jeugd steeds minder beweegt en steeds minder actief bezig is. Daarnaast is er bij voetbalverenigingen, door beperkte aantal trainingsuren en beschikbare trainers, niet altijd even veel tijd om specifieke en gerichte techniektrainingen aan te bieden. 

Voetbalschool Panna biedt kinderen tussen de 7 en 13 jaar de mogelijkheid om aan hun techniek en balgevoel te werken door middel van het aanbieden van deze specifieke techniektrainingen.

Wij willen in de visie van Rene Meulensteen iedere speler op zijn eigen niveau beter maken: stap voor stap, ieder in zijn eigen tempo op een positieve wijze.

De trainingen worden aangepast aan de leeftijd en het niveau van de spelers. We gaan daarbij werken in kleine groepen van 8 tot maximaal 12 spelers met veel individuele aandacht voor de kinderen.

Hoe eerder je de techniek onder de knie hebt, hoe meer profijt je ervan hebt in de wedstrijden.


Trainers

Voetbalschool Panna biedt trainingen aan onder leiding van een leuke groep enthousiaste, positieve, jonge trainers met veel ervaring in het (jeugd)voetbal.